Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El salmó

6,95 € 

El salmó

Nascut a Karelia (Finlàndia), Jari Jokiaho coneix bé aquest producte, de gran tradició i consum als països nòrdics. Aficionat des de ben petit a pescar als rius i llacs del seu país, en aquest llibre ens ensenya la tècnica tradicional i casolana de fumar el salmó i ens ofereix 10 interessants receptes que ens descobreixen les diverses possibilitats de cuinar aquest peix. Actualment exerceix de professor i treballa al seu taller d'escultura, a Järvenpää.

ISBN: 978-84-92607-09-9
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn