Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La ceba

6,95 € 

La ceba

Reconeguda autora de llibres de cuina, Glòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l’apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora d’aquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.
En aquest llibre, Glòria Baliu ens presenta la ceba, ingredient indispensable del sofregit i que, juntament amb la picada, és la base de la cuina catalana. 11 receptes amb la ceba com a element principal ens demostren que cuinar no és difícil i que el resultat compensa el temps que hi dediquem.

ISBN: 978-84-92607-33-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn