Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El peix de roca I

6,95 € 

El peix de roca I

Jaume Balada, cuiner vocacional d'extens aprenentatge i gran recorregut que l’ha portat als millors restaurants dels anys noranta: Reno, Botafumeiro, l’Hostal de la Gavina de S’Agaró, l’Hotel Arts de Barcelona, estades al Bulli, Ritz-Carlton de Puerto Rico i de Cancún (Mèxic), l’Hotel Arabella de Palma de Mallorca —on aconsegueix mantenir una estrella Michelin al restaurant Plat d’Or—, Calle 54 a Madrid —un projecte amb Xabi Gutiérrez, del laboratori Arzak—, Hotel Son Vida a Palma de Mallorca i, finalment, el retorn a Barcelona, concretament a Sitges, com a cap de cuina de l’Hotel Dolce Sitges, al restaurant Esmarris, una tasca que compagina amb la presentació de ponències en congressos gastronòmics per tot el món. El seu llibre és un petit homenatge al peix de roca: hi trobareu 10 receptes, unes fàcils i d’altres més laborioses, que us sorprendran per les combinacions de textures i sabors, i que a molts els descobrirà la varietat i qualitat d’aquest tipus de peix.

Aquest llibre ha obtingut el premi Gourmand Book 2011 al millor llibre en llengua catalana en la categoria Best Fish and Seafood.

ISBN: 978-84-92607-34-1
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn