Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Muddy Mots

Col·lecció que neix de l'afició incondicional a la novel·la negra, un gènere que ha anat evolucionant al llarg dels anys i que s'ha enriquit amb trames i personatges complexos, i la descripció d'una societat cada cop més propera; uns fons que ja no són tan baixos, i uns sentiments —frustració, amor, odi, por, ansietat— que ens són del tot familiars.
Muddy Mots Black oferirà obres d'autors inèdits aquí, nous escriptors i també de consagrats. Obres de qualitat una mica diferents, amb un punt d'humor i d'ironia però sense oblidar cap dels ingredients clàssics d'una bona novel·la negra. Històries que mantindran el lector a l'expectativa fins a l'última pàgina.

Colección que nace de la afición incondicional a la novela negra, un género que ha ido evolucionando con los años y enriqueciéndose con tramas y personajes complejos, y la descripción de una sociedad cada vez más cercana; unos fondos que ya no son tan bajos, y unos sentimientos —frustración, amor, odio, miedo, ansiedad— que nos resultan familiares.
Muddy Mots Black ofrecerá obras de autores inéditos aquí, escritores noveles y también consagrados. Obras de calidad un poco diferentes, con un punto de humor e ironía pero sin olvidar ninguno de los ingredientes clásicos de una buena novela negra. Historias que mantendrán al lector a la expectativa hasta la última página.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Muddy Mots Black1

Bicho raro

Bicho raro

26,00 €

Villa Triste

Villa Triste

20,00 €

La mort dels boscos

La mort dels boscos

17,00 €