Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El formatge de cabra

6,95 € 

El formatge de cabra

Eulàlia Torres, gran entesa en formatges que ha fet de pastora i formatgera durant més de vint-i-cinc anys, va conèixer Roger Alcaraz a través de la Formatgeria Serrat Gros d’Ossera, dirigida per la família d’en Roger. Ell ha seguit estudis de cuina a l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona, i la seva trajectòria professional ha passat per restaurants com l’Amador de Josa del Cadí, Lasarte-Martín Berasategui de Barcelona, Marivent de Maó, La Broche de Madrid i El Bulli de Roses.
Els darrers anys s’ha produït a Catalunya una florida de formatgeries artesanes que ofereixen uns formatges excel·lents que poden formar part de les receptes culinàries dels paladars més exigents. En aquestes 10 receptes que ens proposen, hi trobem des d’entrants, plats principals i postres; receptes clàssiques i innovadores, plats de mar i muntanya, sempre a base de formatge de cabra, on podreu apreciar-ne les diferents qualitats pel que fa al sabor, l’aroma i la textura.

Aquest llibre ha obtingut el premi Gourmand Book 2011 al millor llibre en llengua catalana en la categoria Best Cheese.

ISBN: 978-84-92607-36-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn