Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El vinagre

6,95 € 

El vinagre
Avui trobem vinagres per a tots els gustos i per a totes les butxaques, però és innegable que un bon vinagre val el que costa: no concentra pas el mal caràcter del vi que l’origina, sinó moltes de les seves qualitats, i és capaç de desplegar-les en els plats on intervé, als quals aporta el seu particular bagatge aromàtic.

Ho descobrirem de la mà de Marta Carnicero, enginyera industrial que ha difós la seva passió per la gastronomia com a autora de diversos llibres i articles de cuina. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria Hofmann, a més d’assistir a cursos monogràfics sobre la cuina de diversos llocs del món.

ISBN: 978-84-92607-84-6
28 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn