Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La carxofa

6,95 € 

La carxofa
Aquesta hortalissa de temporada ha guanyat molt de prestigi en els darrers anys. Resulta fàcil trobar-ne diferents varietats i la popularitat de què gaudeix avui es deu tant al seu potencial gastronòmic com a les propietats dietètiques que conté.

Aquest recull de receptes l’han escrit a sis mans les germanes Veva, Mariona i Fina Barba i Albós, sota la influència d’altres mans familiars que els han ensenyat que cuinar no és només aplicar un receptari, sinó que cal tenir molta paciència, sentit comú, grans dosis d’observació i un punt de gosadia.

ISBN: 978-84-92607-85-3
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn