Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El nabiu vermell

6,95 € 

El nabiu vermell
Terme d’origen amerindi, el nabiu és el fruit d’un arbust de tiges primes, fulles petites, ovoides i perennes, flors de color rosa viu que apareixen els primers mesos d’estiu, i grosses baies d’un vermell intens amb un gust agradablement acidulat i lleugerament astringent.

Pierrette Chalendar fa més d’un quart de segle que explora el món dels sabors, preferentment els de les cuines del sud. També li apassiona la cuina “bio”; d’aquí ve el seu interès pels productes naturals com ara els fruits del bosc, que afavoreixen el bon funcionament dels òrgans.

ISBN: 978-84-92607-86-0
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn