Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La tripa i les freixures

6,95 € 

La tripa i les freixures
Pel nom de tripa la gastronomia catalana entén qualsevol dels quatre estómacs dels remugadors herbívors, i que en altres llocs de la nostra geografia també es coneixen com a tacons, mandongo o mondongo. Les freixures i vísceres dels animals que formen part de la nostra dieta alimentària han tingut, i encara tenen, un gran predicament.

Antoni Campins és gastrònom, advocat i autor de llibres sobre gastronomia. Nét i fill de grans cuineres, va créixer en un ambient gourmand que el va fer estimar totes les variants de la paleta culinària catalana i internacional, una afició que s’ha incrementat amb l’observació de les diferents cultures gastronòmiques que ha pogut conèixer a través dels múltiples viatges que ha fet.

ISBN: 978-84-92607-87-7
28 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn