Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El pollastre

6,95 € 

El pollastre
De gran poder nutritiu, la carn de pollastre és més fàcil de digerir que les carns vermelles i té molt poques calories, per la qual cosa és molt recomanable en les dietes per aprimar-se. Actualment el pollastre és la carn fresca més consumida a tot l’Estat: la cria en granja n’ha abaratit el preu i, d’altra banda, permet l’elaboració de nombroses receptes.

Birgitta Sandberg va néixer a Estocolm i fa més de tres dècades que viu entre nosaltres. Ha desplegat una intensa activitat com a productora, creadora i editora de moltes revistes i llibres. És autora de Chicas, cerillas y fogones... cocina sueca para todos, llibre guardonat amb el premi Gourmand 2010, que ens acosta, d’una manera senzilla i sistemàtica, al món de la cuina nòrdica tradicional.

ISBN: 978-84-92607-88-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn