Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Joieria

Temes de Joieria Contemporània és una col·lecció que es va crear amb la intenció de donar a conèixer el treball preparatori a la realització d'una joia, el treball del joier contemporani a través del dibuix.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Enric Majoral. Dibuixos i Joies

45,76 € 

Enric Majoral. Dibuixos i Joies
Artista que té la meravellosa capacitat d'absorbir tot allò que l'envolta: el paisatge, la natura, l'art... A partir de tot plegat, Majoral sap construir cadascuna de les joies tot creant una obra amb una forta empremta personal.
"Amb el temps he anat refermant-me en una forma de treballar bàsicament intuïtiva que es fonamenta en un diàleg directe, quasi físic, amb els materials i les eines. Mai començo una peça o una col·lecció amb una idea prèviament concebuda, sinó tot al contrari. Cada dia vaig al taller sense saber què faré. Començo jugant amb els materials, manipulant-los, observant-ne el comportament, fins que, d'una manera impensada, alguna propietat de la matèria em suggereix una imatge."

ISBN: 84-609-1600-6
224 pàgs. 22,5 x 22,5 cm Coberta troquel·lada Català/anglès

<< retorn