Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Joieria

Temes de Joieria Contemporània és una col·lecció que es va crear amb la intenció de donar a conèixer el treball preparatori a la realització d'una joia, el treball del joier contemporani a través del dibuix.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Wendy Ramshaw. Big Works

36,80 € 

Wendy Ramshaw. Big Works
"This is the first publication to represent Wendy Ramshaw's site-specific large-scale Works. The work has made a substantial contribution to the movement for public art in Britain and the parallel movement for art in architecture, and these movements have changed the way that designers, critics and the public think about the expressive potencial not only of buildings, but of all kinds of art."
"Aquesta és la primera publicació que reprodueix les obres a gran escala per a llocs específics de Wendy Ramshaw. Aquest treball ha contribuït substancialment al moviment per a l'art públic a la Gran Bretanya I, paral·lelament, al moviment per a l'art en l'arquitectura. I aquests moviments han canviat la manera en què dissenyadors, crítics i públic pensen en el potencial expressiu no solament d'edificis, sinó de totes les classes d'art." (Alan Powers)

ISBN: 84-607-9944-1
170 pàgs. 20 x 20 cm Rústica Anglès

<< retorn