Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Joieria

Llibres que ens mostren l'obra o el treball d'un període concret de diversos joiers contemporanis. Edicions en anglès i català.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Josep Civit. Joies

26,00 € 

Josep Civit. Joies
Josep Civit va néixer al barri d'Horta de Barcelona el 1927. És un dels referents de la joieria catalana contemporània, una figura versàtil, un joier que alhora és artista, pintor i escultor. El 1999 el Museu d'Arts Decoratives de Barcelona compra diverses joies de Civit per enriquir el seu fons.
"De petit, em passava moltes hores assegut davant el taulell on el meu pare funyia la pasta per fer el pa. Sempre me'n donava trossos perquè m'entretingués i jo, amb aquella massa, començava a jugar tot imitant-lo a fer panets, pans rodons i trenes que després ell coïa al forn. Aviat vaig descobrir, meravellat, que amb les mans i la imaginació podia crear realitats que m'obrien les portes al misteri, alhora que em divertia. Aquest va ser l'inici del camí que havia de ser el meu futur."

ISBN: 84-609-5137-5
64 pàgs. 20 x 20 cm Rústica Català

<< retorn