Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Miscel·lània

En aquest apartat donem cabuda a llibres de memòries, llibres polítics, i altres títols que no s'inscriuen pròpiament en cap altre àmbit específic de la nostra editorial.
També s'inclouen aquí els llibres de la col·lecció La República Catalana, un projecte realitzat conjuntament amb Josep C. Vergés.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Un país tan desgraciat. Memòria compartida amb l

20,00 € 

Un país tan desgraciat. Memòria compartida amb l'editor de Destino
"Un país tan desgraciat encara ens fa sentir més forta la responsabilitat de fer alguna cosa positiva", escriu l'editor de Destino, Josep Vergés Matas, al seu fill exiliat a Cambridge.
Aquesta és la història en primera persona —amb 150 cartes inèdites i 60 il·lustracions— de la llarga lluita per la llibertat enfront d'un dels règims més tenebrosos de la nostra història: la censura implacable, la persecució de Destino, el Sindicat Democràtic d'Estudiants, el cas Galinsoga, Josep Pla, la vida de l'editor, la marxa de La Vanguardia, la venda de la revista a Jordi Pujol. El llibre de memòries tan desitjat de l'editor liberal retrata un període molt delicat, la fi del règim, amb les seves pròpies paraules, una memòria compartida del gran editor amb el seu fill gran.

Josep C. Vergés ha publicat una trentena de llibres, entre d'altres: El peatge de Catalunya i la fi de la història espanyola, Corruptor i corruptes, Tots els homes de Duran: la corrupció política de Catalunya, La caiguda de l'imperi Pujol, i ha seleccionat i traduït Mi Guerra Civil Española, de George Orwell. És col·laborador habitual del Diari de Girona.

ISBN: 978-84-935921-0-3
326 pàgs. 17 x 21 cm Rústica

<< retorn