Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Nara

17,00 € 

Nara
Una nena sense por s'ha perdut enmig d'un desert gelat i ens farà viure una aventura plena de somnis.

Pitu Álvarez és un barceloní, somiador i entusiasta, que dibuixa des de ben petit i que ha estudiat il·lustració a l'Escola de la Dona. Actualment munta exposicions i publica contes màgics dins i fora de la ciutat. Si algun dia us el trobeu, convideu-lo a fer una xocolata!

ISBN: 978-84-92607-60-0
24 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn