Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Baobab, el gegant de Madagascar

19,00 € 

Baobab, el gegant de Madagascar és un viatge imaginari a través dels llibres que llegeix una nena que vol saber més dels baobabs, perquè es dóna la coincidència meravellosa i sonora del nom d’aquests impactants arbres i la primera paraula que pronuncia el seu germà petit. Aquest llibre-acordió ens parla de temes com la diversitat, la lectura o la preservació del medi ambient i és, sens dubte, un llibre per a amants de la natura que viatgen amb la imaginació com a únic equipatge.

Montserrat Codina és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Va començar a dissenyar estampats tèxtils i a participar en exposicions col·lectives de pintura, gravat i disseny tèxtil. A finals del 2008 va publicar K a Sd·edicions, el seu primer llibre il·lustrat, amb text de Jordi Codina. Aquest títol va ser finalista en la categoria de “noves publicacions” en el CJ 2nd Picture Book Awards de Corea, el mateix reconeixement que dos anys més tard va aconseguir amb Cavar, un projecte d’àlbum sense paraules i curtmetratge d’animació creat per Jordi Codina.

ISBN: 978-84-941163-1-5
9 x 14 cm Llibre acordió amb funda

<< retorn