Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El curri

6,95 € 

El curri
Sembla que la denominació prové de kaari, mot de la llengua tàmil de l’estat indi de Tamil Nadu que els anglesos van transformar en curry. S’entén per curri qualsevol menjar a l’estil de l’Índia, ja sigui carn, peix o verdures amb espècies i acompanyades d’arròs o de pa. I és curiós que curri a l’Índia vulgui dir salses o estofat i que, en aquell país, la barreja d’espècies es digui garam masala.

Conxita Sal·lari és aficionada a la gastronomia des que va viure a Anglaterra, Escòcia i Austràlia i va entrar en contacte amb cuines d’altres països.

ISBN: 978-84-941163-8-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn