Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els bolets

6,95 € 

Els bolets
Segurament són l’aliment més antic que coneixem, una font important de proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l’alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propòsit posar-vos a l’abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.

Bàrbara Beaumont ha treballat com a ajudant al restaurant La Dida de Barcelona i ha estat cap de cuina del restaurant La Polpa en la seva obertura l’any 2001.

ISBN: 978-84-941163-9-1
28 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn