Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El kiwi

6,95 € 

El kiwi
L'ocell petit, de color bru i plomatge que el fa semblar pelut —el kiwi— únicament es troba a Nova Zelanda, i n’és el símbol nacional. La semblança de la fruita amb l’ocell i la necessitat de trobar un nom associat a la nació van fer que l’any 1959 se la comencés a anomenar amb el nom amb què avui la coneixem. Aquesta fruita tan exòtica i sumptuosa va ser un producte estrella els anys seixanta: els horticultors van aconseguir conrear un kiwi més gran, menys àcid, menys pelut i més dolç, perfecte per a una infinitat de plats —amanides, plats amb carn, postres, còctels—, i amb un alt valor nutritiu.

Jackie Emery va néixer a Auckland, Nova Zelanda. És professora d’anglès i aficionada a la cuina, i des de l’any 1990 viu a Terrassa.

ISBN: 978-84-941163-7-7
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn