Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El nen perfecte

17,50 € 

El nen perfecte és la història de Daniel, un nen perfecte als ulls de tots: responsable, obedient, ordenat... Però a la vida de Daniel, com a la realitat, res no és el que sembla i tothom amaga secrets que es descobreixen quan cau la nit.

Un text senzill i bonic de Bernat Cormand i Àlex González acompanyat de la subtilesa gràfica del dibuix de Bernat Cormand fan d’El nen perfecte un llibre coeducatiu, de gran valor per a l’educació en igualtat, gènere o relació.

Edició en català de l'àlbum El niño perfecto publicat el 2012 dins la mateixa col·lecció. Nou format amb enquadernació en cartoné i tall vist.

Bernat Cormand és un il·lustrador nascut a Barcelona el 1973. Llicenciat en filologia catalana, ben aviat va començar a formar-se en el terreny de l’art amb estudis de l’àrea d’escultura a l’Escola Arc, dibuix al Cercle Artístic de Sant Lluc i il·lustració a l’Escola de la Dona. Després de Set al cel i El dibuxant d'óssos, els seus primers títols editats per Sd·edicions, ha publicat altres treballs en editorials com Cruïlla, Edicions 62, Teide o La Magrana.


ISBN: 978-84-941791-4-3

24 pàgs. 20 x 15 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn