Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

De colònies

14,90 € 

De colònies
Un àlbum sense paraules que farà les delícies de prelectors i primers lectors. Les colònies són el tema central d’aquest tríptic de gran format, un llibre joc il·lustrat ple de personatges, situacions i escenaris propis del temps de colònies. Les colònies són un lloc de trobada en el qual els nens, a més de gaudir del temps d’oci, aprenen a viure i a treballar en grup, milloren la seva capacitat d’expressió i de relació i, sobretot, viuen noves i enriquidores experiències.
Desplega el teu tríptic i podràs conèixer l’activitat dels assistents a les colònies: què fan durant el dia? i a la nit? Segueix les il·lustracions i sabràs qui és qui a la casa de colònies, quines tasques duen a terme i, el més important, com es diverteixen.
Juga i aprèn aquest estiu amb el nostre llibre de colònies, un enorme tríptic ple d’experiències divertides amb el qual t’ho passaràs bomba allà on siguis.

Oblit Baseiria sempre s’ha dedicat al món del llibre. Ha fet gairebé tot els papers de l’auca dins d’aquest món: de correctora, de responsable de premsa, d'editora a Columna, a Planeta, i ara... de llibretera. Ja fa gairebé 10 anys que va obrir una llibreria especialitzada en literatura infantil i àlbums il·lustrats al barri de Gràcia de Barcelona: Casa Anita.
Des que es van trobar, els llapis i la Núria Giralt, sempre els ha agradat dibuixar junts. De vegades s’allunyen, però això no els agrada gaire. Llavors es busquen, es criden, es fan xiulets fins que es retroben i viuen plegats nous dibuixos.

ISBN: 978-84-941791-9-8
Tríptic 90 x 48 cm Cartró plastificat amb tanca de faixa

<< retorn