Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

De pans per Catalunya

32,00 € 

De pans per Catalunya
Interessant recorregut reflexiu i crític sobre els millors forns i fleques de Catalunya. Ànnia Monreal repassa la tradició i ens parla d'antigues fórmules d'elaboració del pa heretades i traspassades de generació en generació per mitjà dels forners, un ofici que a poc a poc es va recuperant amb saba nova.
No és un receptari convencional, sinó un catàleg per descobrir els forners, els forns, i les tècniques tradicionals amb les quals s'ha fet el pa a Catalunya. Un interessant àlbum fotogràfic il·lustra com puja la massa, com són els pagesos que cultiven i venen el gra als forners o els diferents tipus de llenya que es fa servir als forns de pa.

Ànnia Monreal és periodista freelance. Ha treballat en ràdio, premsa i mitjans digitals fent des d'informació local fins a crònica científica i gastronòmica. Actualment col·labora a la revista Cuina i al seu web, on escriu el blog Pa, Tomata i Xocolata. Abans havia posat en marxa el blog Breadbites, on va fer pública la seva condició de panarra. Aquest és el seu segon llibre.

ISBN: 978-84-943073-7-9
264 pàgs. 19 x 23 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn