Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Muddy Mots

Col·lecció que neix de l'afició incondicional a la novel·la negra, un gènere que ha anat evolucionant al llarg dels anys i que s'ha enriquit amb trames i personatges complexos, i la descripció d'una societat cada cop més propera; uns fons que ja no són tan baixos, i uns sentiments —frustració, amor, odi, por, ansietat— que ens són del tot familiars.
Muddy Mots Black oferirà obres d'autors inèdits aquí, nous escriptors i també de consagrats. Obres de qualitat una mica diferents, amb un punt d'humor i d'ironia però sense oblidar cap dels ingredients clàssics d'una bona novel·la negra. Històries que mantindran el lector a l'expectativa fins a l'última pàgina.

Colección que nace de la afición incondicional a la novela negra, un género que ha ido evolucionando con los años y enriqueciéndose con tramas y personajes complejos, y la descripción de una sociedad cada vez más cercana; unos fondos que ya no son tan bajos, y unos sentimientos —frustración, amor, odio, miedo, ansiedad— que nos resultan familiares.
Muddy Mots Black ofrecerá obras de autores inéditos aquí, escritores noveles y también consagrados. Obras de calidad un poco diferentes, con un punto de humor e ironía pero sin olvidar ninguno de los ingredientes clásicos de una buena novela negra. Historias que mantendrán al lector a la expectativa hasta la última página.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La mort dels boscos

17,00 € 

La mort dels boscos
Tetraplègica, muda i cega com a conseqüència d'un atac terrorista, l'Élise viu en una cadira de rodes. Un dia, mentre espera la seva dama de companyia en un aparcament, la Virginie, una nena de set anys, li dóna informació inquietant sobre casos de nens assassinats, inclòs el seu propi germà.
És la Mort dels Boscos qui ha colpejat, precisa la nena, i encara no ha acabat. Desemmascarar l'assassí abans que torni a matar és la tasca aterridora que l'Élise ha d'emprendre immediatament posant en perill la seva pròpia vida, és clar: la Mort dels Boscos sap que l'Élise n’està al corrent.

Brigitte Aubert va néixer el 1956 a Cannes, al cor del Festival Internacional de Cinema, on els seus pares tenien el Cinema Olympia. A l'inici de la dècada del 1980 comença a escriure i a fer de guionista i productora de curtmetratges. El 1984 participa en el concurs organitzat per la col·lecció Série Noire (Gallimard) i TF1, i la seva obra Nuits noires és guardonada i editada al recull Les contes des 9 et 1 nuits. Des de llavors ha publicat regularment a Éditions du Seuil. Es gradua en el suspens psicològic amb la mateixa facilitat que amb la novel·la d’aventures i d’espionatge; admet sentir-se atreta pel terror i el seu romanticisme. Gran Premi de Novel·la Negra el 1997 per La Mort des Bois, també ha escrit obres per a joves en col·laboració amb Gisèle Cavali. Amb vint-i-sis novel·les publicades, s'ha convertit en l’autora insígnia de la col·lecció Seuil Policiers. Traduïda a disset països, incloent-hi els Estats Units, Aubert va ser als anys noranta la gran revelació en el camp de la novel·la policíaca francesa.

ISBN: 978-84-943073-8-6
353 pàgs. 15 x 20 cm Rústica

<< retorn