Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La casa inanimada

19,50 € 

La casa inanimada
Una situació determinada ens pot evidenciar, de sobte, porcions de vida que anem tancant rere nostre. Com un desastre a l'interior d'un submarí, amb la gent anant d'una cambra a l'altra fent girar apressadament les manovelles. Sempre hi ha una última estança.

Pere Llobera (Barcelona, 1970) Artista visual que exposa habitualment a Espanya i a Holanda, i autor del text d'aquesta edició, cedeix en aquesta ocasió el timó gràfic perquè un altre posi imatges a aquesta història d'acabaments. Un tema que, d'altra banda, és part innegable del corpus artístic d'aquest pintor.
Mònica Solsona (Barcelona, 1971) Pintora i il·lustradora, es va llicenciar en Belles Arts (pintura), va estudiar gravat i, uns anys més tard, il·lustració a l'Escola de la Dona i a Eina. Els seus dibuixos tenen un marcat caràcter íntim i un toc lleugerament irreal.

ISBN 978-84-9444166-0-6
32 pàgs. 21 x 29 cm Tapa dura

 

<< retorn