Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La cuina de Marguerite

12,00 € 

La cuina de Marguerite és una cuina popular i cordial. Si algú espera trobar en aquest llibre receptes molt elaborades, de seguida quedarà decebut. N’hi ha més d’una que queda voluntàriament en una imprecisió total, escrites amb simplicitat, però sempre amb la frescor i l’humor que caracteritzaven l'escriptora.

A Marguerite Duras li agradava cuinar i ho afirmava sovint, sense dissimular el plaer que hi trobava. No tan sols cuinava, sinó que a més li agradava escriure les seves receptes, i de vegades posar-hi noms inventats, al seu quadern vermell, «El quadern del camió», tal com en deia. Va pensar a publicar-ne algunes a La vida material, però va abandonar el projecte.
Aquestes són les receptes que volem oferir-vos en aquest llibre, exempt de cap pretensió que no sigui la d’evocar Marguerite Duras en una activitat quotidiana que, amb un somriure, no dubtava a considerar tan creativa com l’escriptura. Trobava inconcebible fer unes patates saltades o una truita vietnamita per a ella sola. Marguerite cuinava per als seus amics, era la seva manera de dir-los que els estimava.

ISBN: 978-84-944166-2-0
68 pàgs. 14 x 21 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn