Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El vell mariner del far

19,50 € 

El vell mariner del far va canviar les veles per la llum, però, d’alguna manera, seguia sent mariner.
Una llibreta amb una col·lecció de noms per al color blau; una nena, la Mar, que escolta històries del far de la veu d’aquell home d’ulls un xic plorosos per la salabror i de barba blanca com onades coronades d’escuma; un quadern de bitàcola; la bella Tramuntana; un peix volador… Tots aquests són elements de la imaginària història de mar que teniu a les mans.

Montserrat Codina és llicenciada en Belles Arts, especialitat de gravat, per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat amb diversos estudis de disseny per a l'estampació tèxtil i ha participat en exposicions col·lectives de pintura, gravat i disseny tèxtil. El 2008 publica K a Sd·edicions, el seu primer llibre il·lustrat, amb text de Jordi Codina, títol finalista en la categoria de “noves publicacions” al CJ 2nd Picture Book Awards de Corea. L'any 2011 el projecte d’àlbum sense text Cavar, del qual és coautora amb Jordi Codina, queda finalista en la categoria d'il·lustracions inèdites al mateix certamen coreà CJ 4th Picture Book Awards.

ISBN: 978-84-944166-9-9 16 x 21 cm 42 pàgs. Rústica amb llibreta encartada

<< retorn