Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Poesia

Col·lecció de poesia oberta amb la qual Sd·edicions vol presentar les veus de la quotidianitat.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Cementiri secret

15,00 € 

Cementiri secret
A mig camí entre la narrativa de ficció i la prosa poètica, Xandri ens capbussa en l’univers de l’obra a partir d’unes fotografies trobades en un pis buidat arran de la mort del llogater, on «tot l’espai respira perfum de mort». Però, reprenent la tensió clàssica i essencial entre eros i thànatos, la descoberta d’aquestes imatges tenebroses i l’escenari estremidor de l’absència esdevenen l’ocasió perquè es desencadeni una passió eròtica, una frenesia amorosa d’una intensitat enlluernadora.
Amb el diàleg meravellós i fecund entre Jordi Xandri i Lola Montserrat, Cementiri secret ens proposa un trajecte literari i plàstic formidable, generós de pulsions vigoroses i de subtilitats delicades. Les fotografies hi respiren lirisme, nostàlgia i bellesa introspectiva. Els textos hi conversen, desbordants, des de la pell, les emocions sense fre i els sentiments abrandats. I arreu, latent, un silenci antic que ens contempla, com un batec perdut.
Fotografies, Lola Montserrat. Pròleg, Carles Duarte. Colofó, Roser Armengol

Jordi Xandri neix a Campdevànol (Girona) l’any 1958. És llicenciat en Filosofia, escriptor i membre fundador de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana. És coautor de Fulls impermeables I (pròleg de J. M. Castellet, 1983) III Premi Joan Barceló (1985), Inflable (1988), Bioética, la toma de decisiones (2011), entre d’altres. Autor del llibre de poesia La nit encesa (1995). Ha treballat de manera regular amb diversos artistes plàstics i concretament amb Sagi Tarbal que l’ha portat a plantejar-se un diàleg en forma de llibre, Quadern d’Armènia, publicat també per Sd·edicions (2014).

ISBN: 978-84-945466-6-2
114 pàgs. 15 x 21 cm Rústica

<< retorn