Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els calçots II

6,95 € 

Els calçots II
“Es comença al gener sembrant llavor de ceba blanca tardana de Lleida, que es cull cap al mes de juny i es deixa assecar. A l’agost es torna a posar a la terra, d’aquesta ceba en sortiran diversos grills que a mesura que vagin creixent s’aniran calçant (tapant-los amb més terra). Aquest procés de calçar-los s’ha de fer aproximadament tres o quatre vegades fins a aconseguir que, cap al febrer o març següent, la part blanca faci entre 15 i 25 cm. I us preguntareu: Són excepcionals, els calçots? Doncs sí, ja que, com heu pogut llegir, és un dels productes d’horta que requereixen un conreu més laboriós. Per això cal apreciar els que són realment bons i valorar la feina dels productors.”

Bet Florensa va néixer a Igualada l’any 1989. És llicenciada en Arquitectura Superior a l’UPC i graduada en Pastisseria per l’escola Hofmann de Barcelona. Gràcies al seu blog, va començar a col·laborar en mitjans de comunicació locals com al programa Cuina Oberta de Ràdio Igualada o, actualment, escrivint articles al portal Surt de Casa Centre i a la revista Anoia Magazín.

ISBN: 978-84-946112-3-0
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn