Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Narrativa

La Caja de Laca es una colección de Sd·edicions centrada en la narrativa del siglo XXI.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El noi saltador i la reina dels guardians rossos

22,95 € 

Amb El noi saltador i la reina dels guardians rossos, Pere Parramon elabora un relat sobre la necessitat de sentir-nos acompanyats i com l’art, els textos i la música poden convertir-se en veritables amics.
Tot arrossegant els boscos i els contes explicats a la vora del foc, el senyor Hans arriba a l’habitació plena de llibres i sofisticacions erudites de l’enigmàtic noi saltador, membre d’una rica família alemanya amb casa a Collserola. Entre els misteris de l’un, els secrets de l’altre i la insòlita amistat que entreteixeixen, pouant tant del que recorda la història com del que murmuren els éssers invisibles, la novel·la ofereix una mirada poètica sobre un dels moments més estranys del segle XX i ens interroga sobre el lloc íntim de l’art i la cultura en les nostres vides.

Pere Parramon, nascut a Girona l’any 1977, es declara logòfil —amant de les paraules— i iconòfag —devorador d’imatges. En conseqüència, orienta les seves activitats professionals cap als discursos sobre les imatges. Com a docent, imparteix classes a secundària i a la Universitat, alhora que ofereix freqüents cursos i conferències. Membre de l’Associació Catalana de Crítics d’Art i de la International Association of Art Critics, col·labora en diferents publicacions com a crític i treballa en els camps de la gestió artística i el comissariat d’exposicions. Amb El noi saltador i la reina dels guardians rossos, la seva primera novel·la publicada, s’endinsa en la ficció com a forma alternativa de reflexió sobre el fenomen artístic.

ISBN: 978-84-946112-9-2
336 pàgs. 14 x 18 cm Rústica

Premsa / Prensa >>

<< retorn