Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Miscel·lània

En aquest apartat donem cabuda a llibres de memòries, llibres polítics, i altres títols que no s'inscriuen pròpiament en cap altre àmbit específic de la nostra editorial.
També s'inclouen aquí els llibres de la col·lecció La República Catalana, un projecte realitzat conjuntament amb Josep C. Vergés.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La censura invisible de Josep Pla

24,50 € 

La censura invisible de Josep Pla
Josep C. Vergés explica com Josep Pla i el seu editor, Josep Vergés Matas —pare de l'autor—, van patir la censura de Franco sense afluixar mai. Les mil cartes que es van escriure durant quatre dècades diuen talment el que pensaven perquè eren entregades en mà per Facundo, el recader de Palafrugell. Josep C. Vergés voldria publicar-les amb el títol ben planià de Cartes en mà. Mentrestant i per fer boca, aquest aperitiu que teniu a les mans, La censura invisible de Josep Pla, on l'autor barreja vida personal amb fets polítics, tot acostant-se als mites insostenibles sobre Pla.

Josep C. Vergés ha publicat mig centenar d'articles sobre Josep Pla i és autor d'una trentena de llibres; a Sd·edicions: Un país tan desgraciat, memòria compartida amb l'editor de Destino i La llum daurada. Els seus escrits també tracten de la corrupció —La caiguda de l'imperi Pujol i Tots els homes de Duran, la corrupció política de Catalunya—, dels grans monopolis de gestió pública (electricitat, aigua, peatges) i del dèficit fiscal que pateix Catalunya.

ISBN 978-84-946944-0-0
340 pàgs. 17 x 21 cm Rústica

Premsa / Prensa >>

<< retorn