Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Narrativa

La Caja de Laca es una colección de Sd·edicions centrada en la narrativa del siglo XXI.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La casa i el vell

24,00 € 

La casa i el vell trena, al llarg de tres-centes pàgines, l’odissea vital d’una noia acostumada a ser independent. Amb la presència i l’absència d’un vell que es converteix en la seva consciència, la protagonista manté una lluita titànica per no perdre la casa, com va fer el pescador de Hemingway amb el seu gran peix, fins a adonar-se que no li queda res, només la força per tornar-ho a intentar.
Guiats per la veu serena de l’Aloma Franklin, passejarem per la vida d’aquesta noia filla dels primers hippies eivissencs i educada en la llibertat de pensament, que accepta la proposta d’un vell mariner retirat de restaurar casa seva, situada al mig d’un bosc feréstec. Envoltada de gossos i ocells, viurà al paradís durant un cert temps, fins que una desigual relació de parella la sotmetrà a una tensió psicològica martiritzadora que acabarà destruint l’encís i li farà veure la cara més fosca de la naturalesa humana.
La protagonista malda per alliberar-se de les cadenes que la mortifiquen, mentre reviu escenes del passat, intueix flaixos de futur, comprèn els misteris de la vida i lluita perquè l’amor no faci mal, perquè, si fa mal, no és amor.

Dala Català (Barcelona), de formació psicòloga i gestora cultural, participa en el guionatge de films per a cinema i intenta obrir-se camí en l’àmbit de la docència i l’orientació educativa. Després de L’acròbata de finals de segle (Setzevents, 2009), Vint contes d'amor i mort i un poemari planetari, Mirall venut, Sola i de dol i Quadre sense títol, arriba ara aquesta original
novel·la, La casa i el vell amb Sd·edicions.

ISBN: 978-84-946944-5-5
300 pàgs. 15 x 20 cm Rústica

<< retorn