Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

La Granota Il·lustrada. Amb aquesta col·lecció, Sd·edicions vol recuperar alguns dels ja clàssics àlbums catalans il·lustrats que es van publicar a partir de la dècada del 1960.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Veniu a buscar tresors

11,00 € 

Veniu a buscar tresors 
El Ton i la Guida seuen, ensopits, al peu del portal. "Què farem ara?", es pregunten. "I si anéssim al bosc?". I tal dit tal fet, se’n van cap al bosc, que amaga un munt de tresors.
Qui hi vol anar? A veure què hi trobeu!
Veniu a buscar tresors es va editar per primera vegada el 1966, dins la col·lecció Desplega Vela de La Galera. Aquest clàssic conte infantil desplegable, tendre com els d’abans i de traç inconfusible, torna ara a les llibreries per fer les delícies de xics i grans.

Fina Rifà, barcelonina nascuda a Palma el 1939, és il·lustradora i mestra. Ha tingut una formació diversa en pintura i dibuix. El 1963, amb Chiribit, de Marta Mata, va començar una llarga i productiva trajectòria com a dibuixant de més de dos-cents títols. Especialitzada en il·lustrar llibres infantils i juvenils, ha col·laborat amb diverses editorials i revistes, especialment amb Cavall Fort. Ha impartit cursos d'il·lustració a l'Escola Professional de la Diputació de Barcelona i també en aquesta ciutat ha exposat periòdicament a la Sala Rovira.
Eulàlia Valeri, nascuda a Barcelona el 1936, és escriptora, mestra i bibliotecària escolar. Ha escrit llibres per a infants, entre els quals cal destacar Si jo feia un parc (1965), Veniu a buscar tresors (1966) i Cada ocell al seu niu (1968). Ha col·laborat en sis obres col·lectives, generalment destinades a l’educació bàsica, i ha adaptat contes i faules per a l’escola. També ha preparat llibres de lectura per a l’aprenentatge del català.

ISBN: 978-84-946944-9-3
10 pàgs. 18 x 21 cm Desplegable relligat amb grapes

<< retorn