Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La cuina de l

22,00 € 

La cuina de l’estudiant (amb il·lustracions de Núria Giralt) està pensat per ensenyar a cuinar a aquells que tenen poca o gens experiència culinària i volen iniciar-se en la cuina. S'hi proposa una cuina casolana ràpida, flexible i saludable, adaptada al ritme i a l'estil de vida actual. La vocació pedagògica està present al llarg de tot el llibre. Així, a les primeres pàgines trobareu uns consells útils per a principiants que us poden ajudar a organitzar-vos: compra i conserva d’aliments, estocs convenients, combinació de plats… I al receptari, les receptes es donen com si l’aprenent fos al costat nostre (posa l’aigua al foc i mentre s’escalfa fes això o allò), sempre amb la finalitat d’optimitzar el temps i la feina invertits.
Com diu l’autora, “la intenció d’aquest llibre és la d’ajudar a fer el primer pas, a trencar el gel, a fer perdre la por a cuinar, i l'objectiu s’haurà assolit quan ja no us calgui consultar-lo”.

Margarita Torrent i Quetglas (Ciutadella de Menorca, 1945) és llicenciada en Filosofia i doctora en Biologia. S’ha dedicat a la recerca en el camp de la Biologia i ha publicat diversos articles científics. Es va iniciar en la cuina casolana a Menorca, amb la seva mare. En traslladar-se a estudiar a Barcelona, el ritme de vida i la falta de temps van determinar l'evolució de la cuina reposada a una cuina més ràpida i poc complicada sense abandonar, però, l'aire casolà i l’objectiu de fer un menjar saludable, a bon preu i variat. L’evolució i l’experiència adquirida per Margarita Torrent al llarg de la seva adaptació culinària van quedar reflectides al llibre La cuina de l’estudiant que, després d’uns anys d’estar esgotat, torna a la llum en un nou format de la mà de Sd·edicions.

ISBN: 978-84-947811-8-6
128 pàgs. 15 x 21 cm Tapa dura

<< retorn