Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La increïble història d

20,50 € 

La increïble història d'un núvol
Un núvol descobreix l'home del temps. Però qui és, aquest agosarat que s'atreveix a fer pública la seva intimitat?
Una història rimada, tendra i divertida, en la que els dos protagonistes jugaran a fet i amagar fins que, inevitablement, es trobin...

Montse Clotet
Dedicada a la comunicació institucional, fa pocs anys va decidir agafar llapis, pintures, ceres, pinzells... i fer allò que més li agradava: explicar històries, i fer-ho a través de les seves paraules i il·lustracions. Es forma en il·lustració infantil a EINA (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona) i també al costat d'il·lustradors com Àfrica Fanlo (La caseta dels arbres). Al llarg d'aquest temps ha començat a construir el seu propi univers de personatges, paisatges i textos, plens de poesia. Ha col·laborat en revistes infantils (Petit Magazine) i en altres encàrrecs i petits projectes. Aquest és el seu primer àlbum il·lustrat.

El perquè
A casa seva, el temps i el contes sempre han tingut un paper molt important. Mare de dos nens i casada amb l'Aleix, físic i meteoròleg, els contes i les històries de núvols, tempestes i tornados, que els nens demanen una i una altra vegada, no hi falten mai. D'aquí, entre els dos, sorgeix la idea de fer un conte per als més petits on els protagonistes siguin núvols, homes del temps i la meteorologia.
L'Aleix es posa malalt. Té càncer. Durant els catorze mesos de malaltia, aquest projecte els acompanya sempre. La Montse hi treballa. L'Aleix l'ajuda i li dona suport sempre. Busquen rimes plegats, l'Aleix li explica coses de núvols i pluges i, fins i tot, elabora un mapa del temps que apareix al conte.
El 17 d'agost de 2018, l'Aleix mor. Aquest conte és un homenatge a ell, a la seva bondat, a la seva delicadesa, a la seva alegria i al seu amor. L'Aleix, abans de morir, va explicar als seus fills que gràcies a la recerca i a la medicina havien pogut gaudir d'aquell últim any, tan difícil i meravellós al mateix temps. Que potser, d'aquí a uns anys, quan algú tingui la seva mateixa malaltia, ja no haurà de morir. Que per aquest motiu és tan important la ciència i continuar investigant.

El 50% dels drets d'autor d'aquest conte aniran destinats al Repte Metàstasi de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

ISBN: 978-84120199-5-7
52 pàgs. 21 x 29,7 cm Tapa dura

<< retorn