Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Una batalla interminable

20,50 € 

Una batalla interminable
En plantejar-me aquest llibre he volgut explorar el punt on les dues pàgines s’uneixen al llom del llibre i l’he convertit en un element narratiu que intervé en la història. Què passaria si els personatges del conte s’adonessin de l’existència d’aquest punt conflictiu? Com podríem introduir aquest espai en la narració i fer que el lector s’hi fixi expressament en comptes d’evitar-lo?
Els meus personatges no saben on s’han posat i triguen una mica a esbrinar quin és el preu de passar d’una pàgina a l’altra travessant el llom interior de la doble pàgina. Per construir aquesta història m’he inspirat en el rei de les transformacions, en Michel Ocelot, i he fet servir els personatges de diferents contes tradicionals, com ara el de la princesa i la granota, el del gat amb botes, el del ratolí de les dents, el dels tres porquets, el del drac i Sant Jordi, el dels músics de Bremen i el de Hansel i Gretel. Tots ells hi surten, encara que sigui una mica capgirats. Espero que gaudiu reconeixent-los i descobriu l’encanteri que els fa canviar en passar d’una pàgina a l’altra.

Maria Pagès va trobar la seva primera feina en l'àmbit de l’animació. De l’audiovisual no va trigar gaire a saltar a l’àlbum il·lustrat, on paraules i imatges es barregen per crear móns nous i insospitats. Amb Sd·edicions ha publicat Un dia de feina (2012) i A contrapèl / À rebrousse poil (2016).

ISBN: 978-84-121064-2-8
80 pàgs. 31 x 17 cm Tapa dura

<< retorn