Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Els Petits és una col·lecció de petits contes per als més menuts. L’Asun Batlle n'és l’autora, tant dels dibuixos com dels textos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Mira què faig!

8,50 € 

Mira què faig!
Quina nena o quin nen no ha cridat "Mira què faig!" per aconseguir l’atenció dels pares o dels altres nens quan salta, corre, neda o balla, cada cop més amunt, cada cop més de pressa, cada cop més lluny o cada vegada millor? O, fins i tot, quan aconsegueix alguna habilitat difícil, com fer girar els ulls sense moure el cap en totes direccions? Els nens necessiten sempre una audiència que valori els seus avenços per anar creixent. Mira que faig! se centra en l’aspecte físic, esportiu, i té com a protagonista una nena.

Asun Batlle és l'autora dels dibuixos i del text de Mira què faig. Va néixer a Barcelona, és llicenciada en Periodisme i ha dirigit diverses revistes femenines. L'afició pel dibuix la va portar a estudiar a l'Escola Massana i a l'Accademia di Belle Arti Pietro Vannucci, a Perugia (Itàlia). Ha mostrat la seva obra en diverses exposicions i ha començat a publicar contes amb els dos primers títols d'aquesta col·lecció.

ISBN: 978-84-121717-1-6
40 pàgs. 8 x 10 cm Tapa dura

<< retorn