Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Els Petits és una col·lecció de petits contes per als més menuts. L’Asun Batlle n'és l’autora, tant dels dibuixos com dels textos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Endevina què em passa

8,50 € 

Endevina què em passa se centra en els sentiments. El protagonista és un nen i és aquest nen qui, amb la seva expressió corporal i amb la cara que fa, ens descobrirà les seves emocions. El veiem com fa tombarelles perquè està content, com discuteix, com plora si s’ha fet mal, com presumeix i com fa una rebequeria impressionant després d’una malifeta.

Asun Batlle és l'autora dels dibuixos i del text d'Endevina què em passa. Va néixer a Barcelona, és llicenciada en Periodisme i ha dirigit diverses revistes femenines. L'afició pel dibuix la va portar a estudiar a l'Escola Massana i a l'Accademia di Belle Arti Pietro Vannucci, a Perugia (Itàlia). Ha mostrat la seva obra en diverses exposicions i ha començat a publicar contes amb els dos primers títols d'aquesta col·lecció.

ISBN: 978-84-121717-2-3
40 pàgs. 8 x 10 cm Tapa dura

<< retorn