Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Els Quaderns. Sd·edicions va decidir iniciar una nova col·lecció de quaderns d'activitats per a nens: títols per acolorir, jugar i moltes altres coses.

Els Quaderns. Sd·edicions decidió iniciar una nueva colección de cuadernos de actividades para niños: títulos pera colorear, jugar y muchas más cosas.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Monstres dins de monstres per cridar i acolorir

15,00 € 

Monstres dins de monstres per cridar i acolorir
Aquest és, sobretot, un quadern per acolorir. Però podria ser una col·lecció de medalles exòtiques, monedes antigues o segells orientals. O un registre d’allò que mengen les balenes, els hipopòtams o els marsupials. O un catàleg de mamífers extingits, rèptils oblidats, aus nocturnes o mosques africanes. O un inventari de sirenes de butxaca, unicorns peluts, ossos fredolics, senyors sense corbata o nens enfadats perquè avui toca verdura i als nens, ja se sap, no els agrada la verdura.

Pere Ginard (Artà, Mallorca, 1974) és il·lustrador i realitzador. La seva feina es basa en l’exploració del moviment perpetu i la creació melancòlica de dols, triomfs, monstres, prodigis i rampells místics, així com observacions sovint no finalitzades de coses que giren vers el sol i persones rosses de cabell ondulat amb tendència a la calvície.
Ha presentat les seves pel·lícules en un bon nombre de centres d'art i festivals (nacionals i internacionals), ha publicat diversos llibres il·lustrats i ha estat guardonat amb premis de fotografia, il·lustració i audiovisuals.

ISBN: 978-84-121717-5-4
104 pàgs. 23 x 23 cm Rústica

<< retorn