Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Aquest apartat presenta els il·lustrats infantils i juvenils que hem editat fora de col·lecció. Una secció oberta a valuoses propostes genuïnes i inclassificables.

Este apartado presenta los ilustrados infantiles y juveniles que hemos editado fuera de colección. Una sección abierta a valiosas propuestas genuinas e inclasificables.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Ell

20,00 € 

Ell
Ell, la Rosalia i la Rosó protagonitzen aquesta novel·la on passen "coses" que espanten i alhora encoratgen les dues germanes... O, potser, tot plegat només és una il·lusió...
Aquesta és la primera novel·la de Núria Giralt Clausells, qui també ha il·lustrat aquesta narració pensada per a nens i nenes a partir dels 7 o 8 anys i fins als 99! És un relat ple d'humor i divertides situacions, i d'un misteri del qual l'autora ens en fa partícips de la primera a l'última pàgina.

Núria Giralt Clausells
(Barcelona, 1958) és il·lustradora i, ara, també escriptora. Sempre li ha agradat molt dibuixar; va cursar pintura mural a Llotja, i il·lustració a l'Escola Massana, a Barcelona. Ha publicat llibres infantils i material pedagògic per a editorials com Edebé, Baula, La Galera i Sd·edicions.

ISBN: 978-84-121717-6-1
115 pàgs. 14,5 x 21 cm Tapa dura

<< retorn