Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Com va fer-se de nit

24,50 € 

Com va fer-se de nit
Una llegenda dels Iny mahãdu del Brasil, adaptada i il·lustrada per Paula Siegfarth.
Posar el cosmos en un nou ordre va costar a la parella els seus lligams amb allò diví —o els va lligar definitivament a la terra. Però si no hagués anat així, no tindríem la nit i, amb ella, la bellesa embruixadora, la màgia immesurable i les possibilitats inacabables que hi ha més enllà del control.
Les il·lustracions estan inspirades pels Iny mahãdu, també anomenats Karajá; a ells es deu la bastida en la qual se sustenta l’univers creatiu d’aquest llibre.

Paula Siegfarth
"Vaig néixer a Alemanya el 1987 i als dotze anys vaig venir a viure a Catalunya. De petita, em pintava el cos amb aquarel·les i sortia a la natura com a recol·lectora àvida del que donava el temps i l'entorn: fulles, mores, llavors, flors de saüc, avellanes, castanyes, pedres, cargols i closques de cargol, ossos, fileres de formigues, i moments sota les copes de núvol dels pins. De gran, segueixo fent bàsicament això, però, per dissimular una mica, també he estudiat joieria, il·lustració i art."

ISBN: 978-84-125316-2-6
56 pàgs. 21 x 29,7 cm Tapa dura i sobrecoberta

<< retorn