Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El petit Twingo

16,00 € 

El petit Twingo
La història del Renault Twingo: un cotxe optimista, de colors vius i cara de bona persona, enmig dels cotxes d’ara, amb aquelles carotes agressives que fan pensar en taurons, àguiles i voltors. Una faula moderna sobre la pèrdua d’innocència i alegria en l’època del turbocapitalisme.

Julià Guillamon (Barcelona, 1962) és autor de Les cuques (2020), un llibre que combina literatura, naturalesa i memòria. Escriu una columna setmanal a La Vanguardia. És guionista dels còmics Josep Palau i Fabre. La joia de viure (2017) i Joan Perucho. Llibre de cavalleries (2020), amb dibuixos de Toni Benages i Gallard. Amb Travessar la riera (2017), Guillamon va oferir un testimoni positiu i carregat d’humanitat del primer any de recuperació de la seva companya, després de patir un vessament cerebral.

Paula Fontecilla Chacón va néixer a Santiago de Xile el 1964, va passar la seva infància a Nova York i l'adolescència a París.
S'instal·la a Barcelona el 1982, on estudia pintura i gravat a l'escola Eina i, posteriorment, a La Massana. Després d'uns anys de dedicació professional a la pintura, es decanta per la il·lustració i l'edició de vídeos, matèries en les quals és autodidacta. És autora del conte infantil El gato, publicat el 2007 també per Sd·edicions.

ISBN: 978-84-124148-6-8
24 pàgs. 29 x 14 cm Relligat amb grapes

<< retorn