Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

En Nuk i les 7 claus de la felicitat

20,50 € 

En Nuk i les 7 claus de la felicitat
Un gat trist i avorrit, en Nuk, acaba de descobrir que existeix la felicitat i que només seguint set senzilles claus pot ser feliç i brillar de molts colors, com la seva amiga Paula.
Una entranyable aventura d'autoconeixement i autodescoberta que, amb il·lustracions expressives i tendres, introdueix a petits i grans en la recerca de la pròpia felicitat.

Gerard Martí, analista informàtic de professió, certificat en disciplina positiva, estudis en Psicologia i Educació Infantil i juvenil, apassionat de la literatura, de la intel·ligència emocional i de l'educació respectuosa. Cofundador de La Trama Interactiva, un estudi especialitzat en projectes digitals educatius i de divulgació.
Almudena Suárez es va llicenciar en Història Medieval a la UB i va començar a treballar en el camp de la restauració i la pintura d'icones envoltada de pigments, pa d'or i vernissos. Un desig d'emprendre un nou camí la va guiar fins a l'Escola de la Dona, al departament d'il·lustració, i a l'Ignasi Blanch, on es va dedicar a dibuixar amb total llibertat i va trobar un nou llenguatge per narrar. El seu primer àlbum va ser El meu avi i jo amb text de Núria Parera i després van arribar Cuando seamos mayores i Exploradors. Ha col·laborat en projectes amb l'Hospital de Mataró o els Gegants de Sarrià, i també ha fet murals i tallers amb nens.

ISBN: 978-84-126709-2-9
44 pàgs. 21 x 28,5 cm Tapa dura

<< retorn