Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El pinyol

20,50 € 

El pinyol és una petita història rimada amb paraules senzilles i entenedores sobre què li va passar al pinyol protagonista. Unes boniques il·lustracions acompanyen el text i ajuden els infants a recordar les paraules.
És un conte tant per a primers lectors, està escrit en lletra de pal, com per als més menuts que poden aprendre les frases com si fossin una cançó.

Anna Lucini (Barcelona) Educadora infantil. Compositora de cançons per a infants. Imparteix sessions de música en família, llars d’infants i escoles amb el nom de «Musicanna». Contacontes, creadora dels Contes Verticals i autora de jocs de taula. Escriu contes per als seus espectacles i aquest és el primer que surt publicat.
Lia Bertran (Esplugues de Llobregat) Il·lustradora i autora de contes infantils, autoeditora d’alguns dels seus llibres, contacontes, tallerista i educadora infantil. Ha publicat diversos llibres, com El nen que no somreia mai, L’amic de la Marta, El llimoner i el conegut àlbum il·lustrat La Marta i la xocolata. Paral·lelament, participa en tallers, xerrades i altres activitats educatives relacionades amb la literatura infantil i l’art.

ISBN: 978-84-126709-3-6
44 pàgs. 25 x 19 cm Tapa dura

<< retorn