Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

The Zeffirelli Sisters. The Best Show in Town

20,50 € 

The Zeffirelli Sisters. The Best Show in Town
«Tinc una por congènita a separar-me del terra, i això va fer que apuntar-me a un curs per aprendre a pujar a un trapezi no fos una bona idea. Fins que va caure a les meves mans una entrevista a una trapezista que denunciava els rols de gènere tan caducs que encara existeixen a la pràctica del circ. La trapezista comentava que el duet que tenia amb la seva germana s'havia desfet perquè aquesta s'havia casat amb un domador de lleons. Una imatge potent que va ser la llavor d'aquest àlbum il·lustrat, on els conceptes de masculinitat o feminitat es desdibuixen per donar pas a fer allò que més ens agrada i a creure en els propis desitjos».

Maria Pagès és una animadora que dibuixa o una il·lustradora que anima, no ho sabem del cert. Li encanta escriure les seves pròpies històries. També fa booktrailers i documentals on l'animació, l'escriptura i la il·lustració sovint es barregen. Amb Sd·edicions ha publicat els llibres il·lustrats Un dia de feina i A contrapèl.

ISBN: 978-84-126709-6-7
40 pàgs. 21 x 21 cm Tapa dura

<< retorn