Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La rosa i el drac

20,50 € 

La rosa i el drac és una nova versió de la llegenda de Sant Jordi on no hi ha bons i dolents, sinó una història sobre un drac amable, la valenta princesa Elisenda i en Jordi, el fuster.

Nariella va néixer a Barcelona. Des de petita sempre va tenir molta imaginació i muntava obres de teatre a casa. Amb set anys va guanyar els Jocs Florals de l’escola, portant-la a la ràdio de Badalona a explicar la creació de la seva història. Ja d’adulta, va dedicar-se molts anys a una feina no vinculada al món dels contes, però arran d’un canvi radical de vida i de valors, va començar a donar-se permís per expressar la seva creativitat. En tenir més temps personal i per reflexionar, es va adonar de la importància de transmetre un bon missatge als nens d’avui en dia.
Teresa Romero va néixer el 1984 a Barcelona, on ha passat tota la vida. Va començar a dibuixar tan bon punt va saber agafar un llapis. Passava hores dibuixant i pintant, i va ser així com va anar aprenent de manera autodidacta tot el que sap. Encara avui segueix aprenent cada dia i espera poder-se dedicar al dibuix en cos i ànima i cada cop més. Li agrada donar vida a les mirades amb aquarel·la i tinta xinesa, i fer servir influències orientals. Podeu seguir els seus treballs a Tesa_rom.art.

ISBN: 978-84-126709-4-3
44 págs. 21 x 28 cm Tapa dura

<< retorn