Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Narrativa

La Caja de Laca es una colección de Sd·edicions centrada en la narrativa del siglo XXI.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Serem com els déus

20,00 € 

Serem com els déus
En una Alemanya nazi on la crema de llibres és una pràctica comuna, d’entre tots els incendis, n’hi ha un de ben estrany: quan es crema la biblioteca Mnemosyne d’Aby Warburg està buida. Malgrat la magnitud de la catàstrofe, aquest foc no és més que la guspira que desencadena un infern de preguntes que, en un altre moment, passarien per bizantines, però ara, alambinades pel foc, es transformen en vitals.
Amb una barreja d'història i ficció, aquesta novel·la ens arrossega a un temps hostil i agre en el qual sobreviure comporta arribar a formular certs enunciats i, alhora, evitar-ne les respostes.

Albert Güell Juanola (Barcelona, 1964) és graduat en Humanitats, Màster en Educació i TIC, professor de ciències socials, historiador, fotògraf i escriptor. La seva vida professional transita des de la producció audiovisual, la fotografia i els mitjans de comunicació, passant pel desenvolupament de projectes editorials i el disseny instruccional educatiu, fins a l’exercici de la docència i, naturalment, l’escriptura.
Ha publicat quasi una vintena d’obres, entre les quals destaquen La Odisea de Ohesido Sesilú (Sd·edicions, 2019), L’ull de bronze, Premi Ribera d’Ebre, 2010 (Cossetània, 2011), i la monografia històrica La presó de Mataró (M|A|C Mataró Art Contemporani, 2023).

ISBN: 978-84-12756647
244 pàgs. 14 x 18 cm Rústica

<< retorn