Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Color

19,00 € 

Color
Aquest llibre és com una petita cançó per a petits i grans. Un recordatori simbòlic de la importància de la llum amb la qual vivim el món, la nostra ànima.
Entre collage, pintura i dibuix, Color ens mostra que res és determinant per si mateix. Tot és en tot.
Malgrat que ens hagin dit que el sol és groc o la neu blanca, si som capaços d’observar veritablement des del nostre present, al marge de convencions o rols preestablerts, descobrirem una meravellosa infinitat de matisos sempre vius i sorprenents, tal com els mateixos que ens conformen a cadascú de nosaltres com a individus únics i irrepetibles. I el sol pot ser blanc i la neu, blava...

Elisenda Rué Gòrriz
«Els llibres, els contes i les belles arts m’han acompanyat des de ben petita. A casa, la música es barrejava amb el color, i els llapis i plomins, amb la veu de personatges de forma i caràcter molt diversos que em feien viatjar lluny, sentint de prop el “tot és possible”. L’etapa posterior de formació va seguir un tarannà d’obertura similar que s’ha estès fins avui al món professional i personal. La música, les arts visuals i les escèniques no deixen d’enllaçar-se’m una vegada i una altra. En la pintura, en el teatre, en els llibres... és com un entramat que es va teixint i que novament em corrobora la tornada del “tot és en tot” del llibre que ara presentem.»

ISBN: 978-84-127566-2-3
40 pàgs. 15 x 21 cm Tapa dura

<< retorn