Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

De sobte

19,00 € 

De sobte, les coses no van bé, res no és com abans perquè, de sobte, els pares ja no s’estimen!
Però, a poc a poc, la por, la tristesa i la frustració deixaran pas a nous vincles.

Núria Colom Canals és llicenciada en Història de l'art, bibliotecària i il·lustradora.
«Tinc la sort de treballar envoltada d’àlbums, de llibres i d’històries, i que alguns dels meus contes es trobin a les prestatgeries de les biblioteques.»

ISBN: 978-84-127566-6-1
36 pàgs. 21 x 28 cm Tapa dura

 

<< retorn