Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El sonall de la Xell

15,00 € 

El sonall de la Xell
A la petita Xell, l'àvia Llúcia li ha regalat un sonall. Sonall amunt i avall, àvia i néta comparteixen el seu temps i una cançó que ajunta el so i el joc, el joc i el so. Un dia, però, apareix un personatge una mica entremaliat...

Enric Batiste ha estat professor de llengua i literatura a batxillerat i actualment és coordinador de la revista Infància de Rosa Sensat. Ha publicat llibres de literatura infantil en col·laboració amb diversos il·lustradors.
A la Núria Giralt sempre li ha agradat molt dibuixar, i els seus llapis i pinzells es passegen pels papers fent dibuixos per llibres i material de pedagogia.

ISBN: 978-84-935921-9-6
32 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn