Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Els Petits és una col·lecció de petits contes per als més menuts. L’Asun Batlle n'és l’autora, tant dels dibuixos com dels textos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

No tinc por!

8,50 € 

No tinc por!
La por és aquesta sensació que tots coneixem i que moltes vegades no podem atribuir a res concret. Però, si posem un nom i un dibuix a les nostres pors, si les mirem cara a cara, perdran el seu misteri i ens semblaran inofensives… o gairebé. La nena protagonista de No tinc por! vol ser valenta, per això diu que res li fa por... però, amb la cara que posa als dibuixos, no sé si me la puc creure!

Asun Batlle és l'autora dels dibuixos i del text de No tinc por. Va néixer a Barcelona, és llicenciada en Periodisme i ha dirigit diverses revistes femenines. L'afició pel dibuix la va portar a estudiar a l'Escola Massana i a l'Accademia di Belle Arti Pietro Vannucci, a Perugia (Itàlia). Ha mostrat la seva obra en diverses exposicions. No tinc! por i M'agrada! són els primers contes que publica i també els dos primers títols de la col·lecció Els Petits.

ISBN: 978-84-92607-74-7
40 pàgs. 8 x 10 cm Tapa dura

<< retorn